12 jan
småbarnsmamma

En stressad småbarnsmamma och kampen om orgasmen

Jag fick ett mail från en småbarnsmamma som delade med sig av sin historia om hur svårt det kan vara att hitta både tid, ork och lust när man har barn.

Jag tyckte hennes story var fantastisk och med hög igenkänningsfaktor så jag frågade om jag fick dela den här vilket jag fick. Jag tror att det är många som kan relatera till det hon berättar.

 

Camilla blir inte kåt längre – här är hennes story:

”Jag heter Camilla, jag är 33 år och är småbarnsmamma. Jag har en treåring och en ettåring och jag är för närvarande föräldraledig. Då mina barn är så små kräver de konstant uppmärksamhet och omvårdnad och att ta hand om mig själv kommer alltid i andra hand. Att duscha och tvätta håret har nästan blivit lyx.

Missförstå mig rätt, jag älskar mina barn men jag saknar att ha egentid. Och jag saknar mitt sexliv. På kvällarna när barnen lagt dig är jag alldeles för trött för sex. Jag blir inte kåt när jag är trött. Min man tycker det är tråkigt att jag aldrig vill/inte orkar och då blir jag ännu mer stressad, och ännu mindre kåt.

Jag har provat att onanera på dagarna, när bebisen sover men kan inte slappna av då heller. Det tar för lång tid att komma ner i varv och när jag väl blivit lite våt vaknar min dotter. Fail! Jag har provat att stänga dörren om disken och tvätten, sätta på en porrfilm och verkligen försökt men nej, det funkar inte.

Jag behöver få komma, för mitt välbefinnandes skull. Jag tror att jag skulle slappna av mer och bli gladare och piggare. Jag var lite smått desperat när jag ringde Kino Shop och bad om råd.

 

Hon fick bra tips från Kinoshopping:

”Har ni något som får mig att komma fort?” undrade jag. Tjejen i luren verksde så kunnig och hon guidade mig igenom både klitorisvibrstoter och stimulansoljor och jag fastnade för en vibrator som tydligen skulle göra underverk. En Satisfyer Pro Penguin. Den såg lite skum ut och jag fattade inte helt hur stimulans av klitoris via lufttryck (som inte ens rör själva klitoris) skulle kännas och hur i helskotta det skulle få mig att komma, fort.

småbarnsmamma

Jag fick hem min lilla pingvin och tänkte testa den under min dotters första vila. Men, som ni vet så kan man knappt planera något med småbarn. Det var nästan som hon kände på sig att jag stressade hennes läggning.

Hon somnade INTE! Vi gick upp och åt mellis och efter en halvtimme försökte jag igen men nej, inte denna gång heller. Gaaaaah! Jag ville bara få någon halvtimme för mig själv där bara jag och min orgasm var i fokus.

Jag fick gå ut med henne i vagnen, då somnar hon alltid, men det betydde också att min egentid hemma i soffan var som bortblåst. Suck!

När hon väl somnat gick jag och lät henne sova vidare i vagnen och förberedde mig på att hon skulle vakna vilken minut som helst. Men jag valde att ändå lägga mig i sängen med pingvinen. Stressad var jag så jag hade egentligen ingen förhoppning om att kunna komma, alls.

Hur kändes klitorisvibratorn?

Jag satte pingvinens munstycke runt klitoris och satte igång den. Först kittlade det lite bara men när jag skruvat upp intensiteten till nivå 4 hände det något, snabbt. Jag kände de där sköna sammandragningarna i musen som kännetecknar att orgasmen är på väg. What?! Det hade bara gått 2 minuter och jag var i stress-mode.

Efter 2.5 minut kom jag. 3 gånger. Efter den första orgasmen höll pirret i klittan i sig så jag skruvade ner hastigheten och lät pingvinen ge mig 2 sköna ”efter-orgasmer”

Så, jag mailar er både för att säga TACK!! för att ni hjälpte mig att hitta så rätt och även för att tipsa andra stressade mammor som kämpar för att hinna ta hand om sig själva, om min älskade lilla pingvin.

/Camilla

 

Skribent

Sara

Hej lovers, jag heter Sara och jag älskar att guida folk till ett bättre sexliv – vare sig det är med en partner eller på egen hand. Mitt mål är att förmedla att sex och onani är något naturligt som aldrig borde vara tabubelagt. Det ska vara skönt, roligt, utforskande och alltid på lika villkor.

I min blogg kan ni läsa om allt från hur man gör knipövningar, varför de flesta kvinnor behöver få klitorisstimulans för att få orgasm till tips på de skönaste samlagsställningarna. Ni hittar självklart även recensioner av mina favoritprodukter.

Don’t hate – masturbate!