02 aug
erotikbutik

Hur är det egentligen att jobba i en erotikbutik?

Vi får OFTA frågor om hur det är att arbeta i en erotikbutik. Hur vi ”vågar”, vad våra vänner och familj säger och om det inte är pinsamt? Trots att det är 2017 möts sexleksaker med skepticism, fördomar och något det bör hyschas om.

Sex är ju det mest naturliga som finns, så för mig är det helt obegripligt att vi i dagens moderna och fria samhälle tycker att det är pinsamt att köpa en dildo.

För att ”normalisera” vårt jobb lite, och få fram att det är som vilket jobb som helst (bara roligare) så intervjuade jag Johanna som jobbar heltid i butiken.

Johanna är 27 år gammal och är en glad och positiv tjej som tycker om att träna, djur och att resa. Hon är helt enkelt urgullig och riktigt bra på sitt jobb, med mycket erfarenhet och information om sexuell hälsa och sexleksaker.

 

 

Hur länge har du jobbat här?

Jag har jobbat i snart 5 roliga år och jag hoppas att det blir minst 5 till.

 Vad är det bästa med att jobba i en erotikbutik?

Jag älskar det här med sex och älskar att träffa olika människor varje dag.

 Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Många möten med härliga tjejer, killar, kvinnor, män och par i alla åldrar som jag gärna hjälper och guidar i erotiken. Det blir självklart även en hel del upplockning av varor, prismärkning och liknande. ja, allt som måste göras dagligen i en butik.

Vilka slags kunder handlar här?

Det är jätteblandat i alla åldrar. Många tjejer kommer/(vågar sig in) tack vare rekommendationer om den fräscha ”tjejiga” lyxiga butiken som går i rosa tema.

 Vad köper folk mest/oftast?

Killarnas favoriter är dockor i det realistiska flesh-materialet och potensmedlen, helt klart. Tjejer köper ofta rabbit-vibratorer.

 Vad brukar kunder fråga dig och dina kollegor om?

Kunder frågar ofta vad man själv har för favoritprodukter och vad vi rekommenderar. Jag berättar såklart om mina egna erfarenheter vilket är uppskattat. De tycker att det känns äkta och vågar prova produkter de kanske inte tänk köpa, tack vare det. Vilket jag självklart tycker är jättekul.

 Hur vet du vilka produkter du ska rekommendera till kunder? Utgår du från ålder etc?

Är det par tycker jag de ska prova några av våra parleksaker som gör det skönt för båda samtidigt.
Ofta säger kunder vad de letar efter så man vet. Eller så tipsar jag, som sagt, om mina egna favoritprodukter. Ibland brukar jag tipsa om en annan produkt även om en kund är ute efter en speciell sak – till exempel om en som är nybörjare på analt och vill ha en lite för stor analplugg så brukar jag rekommendera en mindre eller våra nybörjarkit.

 Har du några favoritprodukter, i så fall vilka?

Ja, massor;) Fun Factory, Womanizer, Dual Density och We-Vibe ligger bäst till för tillfället. Det beror lite på om jag är ensam, med en partner eller var jag är. Det finns ju massor att välja mellan. Just Dual Density känns verkligen som en riktig penis. Jag brukar kombinera den med en liten klitorisvibrator.

 Brukar du prov-köra nya produkter?

Absolut gör jag det. Jag måste ju veta vad jag säljer och kunna tipsa om produkten på rätt sätt.

 Vad tycker dina vänner om att du jobbar här?

Mina vänner tycker att jag öppnat en ny värld för dom. De tycker det ärl jättekul att jag jobbar här.

Varför tror du att många tycker det är pinsamt att shoppa i en erotikbutik?

Jag vet egentligen inte. Kanske för att det är något väldigt intimt?

Det är ju så naturligt med sex och det är jättebra för hälsan. Jag tycker folk har blivit mycket mer avslappnade med detta på senaste tiden och vi har fått många stamkunder:)

 

erotikbutik

 

Skribent

Sara

Hej lovers, jag heter Sara och jag älskar att guida folk till ett bättre sexliv – vare sig det är med en partner eller på egen hand. Mitt mål är att förmedla att sex och onani är något naturligt som aldrig borde vara tabubelagt. Det ska vara skönt, roligt, utforskande och alltid på lika villkor.

I min blogg kan ni läsa om allt från hur man gör knipövningar, varför de flesta kvinnor behöver få klitorisstimulans för att få orgasm till tips på de skönaste samlagsställningarna. Ni hittar självklart även recensioner av mina favoritprodukter.

Don’t hate – masturbate!