28 aug
bild av naken kvinna ur en artikel om nipple orgasm

Nipple orgasm – så får du orgasm genom att stimulera bröstvårtorna

Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig fått en nipple orgasm. Jag har varit nära men aldrig riktigt ”kommit i mål”. Riktigt riktigt nära till och med – så nära att jag känt de pirrande känslorna som stimulans av bröstvårtorna ger underlivet. Därför kommer jag att prova tills jag får den där sköna bröstvårtsorgasmen alla pratar om.

 

Vill du också prova så har jag samlat mina bästa tips (som jag googlat mig fram till i jakten på den perfekta nipple orgasmen):

 

Vad är en nipple orgasm?

Dina bröstvårtor har flera hundra nerver som gör dem extra känsliga för stimulans. När dessa nerver får stimulans så frigörs oxytocin – samma hormon som utsöndras när du blir upphetsad. När bröstvårtorna stimuleras så aktiveras samma del i hjärnan som aktiveras när du blir kåt – denna del kallas genital sensory cortex.

Detta gör att underlivet aktiveras och att blodflödet dit ökar. Din vagina (och din hjärna) tror alltså att underlivet stimuleras.

Underlivet svullnar upp, du blir våt och kan få orgasm. Coolt va?!

Jag vill dock nämna att långt ifrån alla kvinnor får denna slags orgasm, men det är helt klart värt att prova. Du kan testa på dig själv eller låta en partner göra det skönt för dina nipplar. Är du lite känslig rekommenderar jag att du provar på dig själv först.

 

Hur känns en nipple orgasm?

Många kvinnor beskriver denna orgasm som en klimax som sakta smyger sig på dig för att sedan explodera och nästan göra dig svimfärdig. På ett bra sätt. Känslan sprider sig genom hela kroppen för att gradvist byggas upp och så BOOM! Orgasmen kommer i vågor och är superstark.

Jag frågade min kompis Amina som skrutit om sina bröstorgasmer om hur de känns:  ”om du provat att få en G-punktsorgasm så vet du vad jag pratar om. En djup och intensiv orgasm som nästan kommer inifrån kroppen”.

Hur kan man INTE blir nyfiken när man hör det?!

 

Men vänta, kan män få nipple orgasm också?

Oh yes, det kan de. Deras bröstvårtor är connectade till könet på samma sätt som hos kvinnan. Nu blev allting ännu mer spännande, eller hur?!

 

4 tekniker som kan ge dig bröstvårtsorgasm:

#1 – Nyp försiktigt i bröstvårtorna och se hur det känns. Bröstvårtorna kommer att styvna och bli mer känsliga för beröring. Nyp hårdare om det känns bra. Varva med att stryka med fingertopparna på spetsen av bröstvårtorna.

#2 – Låt din partner slicka dina nipplar. Testa olika rörelser med tungan som cirkulära, med enbart tungspetsen eller med hela tungan.

#3 – Efter några minuters slickande kan din partner börja suga på vårtorna. Lite lätt till att börja med för att sedan suga lite hårdare. Växla mellan att snabbt suga dem in och ut i munnen. Det finns hur många sugtekniker som helst. Varva mellan slick och sug. Dina bröstvårtor kommer att svullna och bli blodfyllda. SÅ skönt!

#4 – När du är riktigt upphetsad kan du välja den teknik som var skönast för just dig och köra på den tills du kommer.

 

 

Hjälp, det funkade inte!

Det gjorde det ju inte för mig heller och jag har provat flera gånger. men, jag känner att jag är nära och det handlar nog mest om att jag måste slappna av mer och bara go with the flow. Inte fokusera så mycket på själva orgasmen utan bara njuta. Du kan alltid addera lite clit play till et hela, alltså smeka klitoris samtidigt. Det ger GARANTERAT resultat.

 

Brösten blir mer känsliga när du har mens:

Många blir mer upphetsade när de har mens samtidigt som brösten blir mer känsliga så prova bröstvårtsstimulans under mensen – det kanske blir en hit och ett bra alternativ när du är kåt men inte vill ligga pga mens.

 

 

 

 

 

Skribent

Sara

Hej lovers, jag heter Sara och jag älskar att guida folk till ett bättre sexliv – vare sig det är med en partner eller på egen hand. Mitt mål är att förmedla att sex och onani är något naturligt som aldrig borde vara tabubelagt. Det ska vara skönt, roligt, utforskande och alltid på lika villkor.

I min blogg kan ni läsa om allt från hur man gör knipövningar, varför de flesta kvinnor behöver få klitorisstimulans för att få orgasm till tips på de skönaste samlagsställningarna. Ni hittar självklart även recensioner av mina favoritprodukter.

Don’t hate – masturbate!