04 feb
Ana och Christian från filmen Fifty Shades Freed

Sara testar: Fifty Shades Freed – Lavish Attention

En G-punktsvibrator som även ger skön klitorisstimulans

Jag måste erkänna att jag missade hela hysterin kring Fifty Shades Of Grey. Jag har inte läst böckerna och jag har bara sett första filmen vilken jag inte var så imponerad av. Jag hade hört så mycket om böckerna – hur kinky och perversa de var och hade i och med det ganska stora förväntningar på filmen. Men, där gick jag bet. Jag tyckte mest att de ägnade sig åt mjuk-porr och inte alls något utöver det vanliga eller alls speciellt perverst. Jag tyckte även att Mr Grey var lite ”lam” och saknade karisma (Ana däremot – wow vilket het kvinna!)  Så,  jag såg inte uppföljaren Fifty Shades Darker.

 

 

Ny kollektion sexleksaker inför premiären av Fifty Shades Freed

9/2 2018 har den tredje och sista filmen i trilogin premiär i Sverige – Fifty Shades Of Freed.

När vi på Kinoshopping fick in två nya serier sexleksaker och bondageprodukter framtagna tillsammans med författaren E.L James – Fifty Shades Freed The Official Pleasure Collection och Fifty Shades Freed Cherished Limited Edition Collection blev jag trots tidigare erfarenheter väldigt sugen på att se både filmen och prova produkterna.

 

 

Mycket för att bondageprodukterna är tillverkade av handgjort läder i en läcker lila och roséguld-färg. De klarar tuffa tag men har en elegant touch. Precis i min smak. Det ska vara snuskigt och kinky men samtidigt inte tappa klass eller stil. De levereras dessutom i vackra kuvertväskor av sammet och satin. Oh oh oh, så fancy!

 

Dock är det en helt annan produkt jag har provat – en lite annorlunda, i alla fall till utseendet, vibrator som kallas för ”Lavish Attention” vilket betyder överdådig uppmärksamhet –  något denna vibrator helt klart ger….. Den stimulerar både klitoris och G-punkten. Double njutning, double fun!

 

 

Mitt första intryck av Fifty Shades Freed Lavish Attention

Det första jag gjorde var, som alltid när jag får en ny vibrator, var att försöka ladda den men hur jag än vred och vände på den kunde jag inte hitta hålet där USB-laddaren skulle stoppas in. Jag satte på mig läsglasögonen (kommentar om min ålder är ”no needed”, hmmm) och tände lampan men fick till slut leta upp manualen och läsa mig till att ON-knappen även är ett lock som ska skruvas upp och under den finns hålet där laddaren ska stoppas in.

När den väl var i laddaren tog jag mig en närmre titt på den och den påminner faktiskt om en krok. Den fick mig att fantisera om Kapten Krok – havets skräck.

När min snuskiga fantasi slutat att skena iväg så började jag se hur vacker denna vibrator faktiskt är – den är len och kurvig, precis som en kvinna. Färgerna, lila och roséguld, ger den en extra elegant touch.

Den är verkligen silkeslen och det känns skönt att veta att silikonmaterialet är fritt från ftalater. När jag la vibratorn i handen kunde jag känna hur materialet värmdes upp en del av min egen kroppsvärme.

 

Hur fungerar Fifty Shades Freed Lavish Attention?

Vibratorn ska, som jag skrev ovan, laddas vilket den ska göra i ca 150 minuter. Den laddas via en medföljande USB-laddare och när den är fulladdad ger den ca 90 minuters ”körtid”. För mig räcker det gott och väl och jag använde den ungefär tre gånger innan jag behövde ladda den igen.

Vibrationsmönster och styrka ändras via en enkel knapp – lätt och behändigt.

När den är laddad och insmord i ett vattenbaserat glidmedel för du in den i vaginan och låter klitorisdelen hamna precis ovanför klitoris. Eftersom den här vibratorn är relativt bred stimuleras även blygdläpparna, vilket är skönt.

 

Specifikationer

 • Material: ABS och silikon
 • Längd: Total längd: 18 cm Penetrerande längd: 9 cm
 • Hårdhet: Mjuk och flexibel men ändå rätt stabil
 • Vattentät: Kan användas i duschen men ska ej sänkas ned helt i vatten
 • 7 vibrationsmönster och 3 vibrationer med olika hastigheter

 

Skötselråd

Rengör vibratorn med ljummet vatten och en mild oparfymerad tvål. Torka av eller låt lufttorka. Låt den aldrig ligga tillsammans med andra sexleksaker då materialen kan skada varandra. När den är helt torr kan du förvara den i den medföljande satinpåsen. Skruva gärna av locket efter användning i duschen, så den kan bli helt torr inne vid hålet för laddaren också.

 

Glidmedel gör det hela lite skönare

Vill du använda glidmedel (vilket jag nästan alltid gör när jag använder sexleksaker) bör du använda ett vattenbaserat glidmedel, eller ett silikonbaserat glidmedel ämnat för sexleksaker.

Mitt favorit-glid är Viamax Organic Glide som är ett 100% naturligt glidmedel som är fritt från glycerin, petroleum, parabener, konserveringsmedel och kemikalier.
Det ger ett långvarigt, silkeslent glid och blir aldrig torrt eller klibbigt. Det är dessutom tillverkat i Sverige.

Det innehåller naturliga ingredienser som bland annat mjukgörande sheasmör och bivax. Dessa ingredienser lugnar även huden vilket kan vara bra efter långvarigt sex. Ger naturligt glid med omedelbar effekt.

 

 

Tips! Läs bloggerskan Organic By Mommy’s recension av Viamax Organic Glide

 

 

Yay or Nay?

Jag måste nog säga Yay! Den gled in perfekt och eftersom den är anatomiskt formad så behövde jag knappt ens hålla i den, det räckte med att knipa ihop med låren vilket gjorde att jag var helt avslappnad och bara kunde fokusera på att njuta. Jag är mer för klitorisstimulans än stimulans av G-punkten så den biten kanske tyvärr var lite överflödig för mig men den kändes skön inuti mig utan att vara för stor eller skava, den följde verkligen vaginan helt perfekt.

 

Fördelar:

 • Mjuk, skön och värms upp av din egen kroppsvärme
 • Enkel att använda – bara en knapp att tänka på
 • Sitter på plats utan att händer behövs
 • Räfflorna på klitorisvibratorn ger extra stimulans
 • Relativt tyst – den går att använda även om man har barn eller besök. Jag rekommenderar inte att du använder den när du duschar liggandes i badkaret, vilket jag gjorde, då vibrationerna mot badkaret orsakade en del ljud. Men det gäller alla vibratorer. Står du upp är det inga problem, om diskretion och tysthet är viktigt för dig.

Nackdelar:

 • Att den bara har en knapp betyder att man måste gå hela varvet runt alla vibrationsmönster när man väl ”bläddrat förbi” det.
 • Själva klitorisvibratorn som är ”fast” ger en ganska enformig stimulans av klitoris. Jag saknade mjukhet, flexibilitet och möjligheten att leka med klitoris mellan två ”öron” som man kan göra med en rabbit-vibrator.
 • Jag hade gärna haft fler hastigheter på själva vibrationerna.

I det stora hela så överväger fördelarna nackdelarna och är du ute efter en G-punktsvibrator som även ger klitoris skön stimulans så rekommenderar jag den, helt klart. Dels för att den är av så bra kvalitet och dels för att den är tyst. Två starka kort när det kommer till vibratorer.

 

 

Låt mannen få njuta

Jag blev så exalterad över Lavish Attention’s kurviga, mjuka och böjbara form att jag började fundera på om min man kunde använda den vilket han helt klart kunde. Den slank lätt in och klitorisvibratorn la sig precis vid perineum, mellangården, vilket är en erogen zon. Den kom inte riktigt åt prostatakörteln, eller P-punkten även kallad – mannens G-punkt) men det tyckte han inte gjorde så mycket.

Tips! Läs vårt inlägg ”Vad är erogena zoner och var hittar du dem?”

Han njöt riktigt mycket, så det rekommenderar vi verkligen. Dock kommer han nog att få köpa sig ett eget exemplar då jag inte vill dela med mig av min. 😉

 

 

Fifty Shades Freed sexleksaker – två kollektioner för njutning och erotik

Här är fler av mina favoriter ur samma serie:

 

 

Många par världen över har inspirerats av Christians och Annas heta och lite förbjudna lekar. Bondage har blivit en mer naturlig del av sexlivet och begreppet BDSM har fått en mer rumsren stämpel. Fifty Shades Freed-kollektionerna är perfekta för nyfikna par som vill prova på smisk och dominans på ett mjukt och elegant sätt.

 

Skribent

Sara

Hej lovers, jag heter Sara och jag älskar att guida folk till ett bättre sexliv – vare sig det är med en partner eller på egen hand. Mitt mål är att förmedla att sex och onani är något naturligt som aldrig borde vara tabubelagt. Det ska vara skönt, roligt, utforskande och alltid på lika villkor.

I min blogg kan ni läsa om allt från hur man gör knipövningar, varför de flesta kvinnor behöver få klitorisstimulans för att få orgasm till tips på de skönaste samlagsställningarna. Ni hittar självklart även recensioner av mina favoritprodukter.

Don’t hate – masturbate!