05 apr
panty rebel

Sara testar – Panty Rebel

Gillar ni min nya bloggdesign? Jag fullkomligt ÄLSKAR den. Så stylish och så jag. Även om jag inte är speciellt Tech Savvy så gillar jag att sitta och skapa i datorn och med den nya designen så kan jag göra hur mycket kul som helst med bloggen. Love it! Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör.

 

Kino Member – alltid bra priser och awesome erbjudanden:

 

Faktum är att hela vår webbshop har fått ett nytt utseende och en massa nya roliga funktioner – nu kan du till exempel bli KINO MEMBER vilket betyder att du alltid får minst 10% rabatt på alla våra varor. Flera gånger i veckan får du dessutom ett smaskigt nyhetsbrev med ännu fler erbjudanden och rabatter. Du får förtur till våra reor och kan roffa åt dig alla godbitarna innan de tar slut.

 

Vi tycker detta är SÅ kul och hoppas på att få en massa nya medlemmar som vi kan treata. Självklart är det gratis att bli KINO MEMBER. 

 

 

Men, tillbaka till det som detta inlägg ska handla om – min recension av trosvibratorn Panty Rebel.

 

Be a Panty Rebel:

Panty Rebel finns i 4 olika trosmodeller av riktigt bra kvalitet och med bra passform. Det som är bra med att de valt att släppa olika trosmodeller är att det finns en modell som passar nästan alla. Alla kroppar ser ju olika ut och behöver därför olika trosmodeller. Själv är jag ganska petite och har inte så mycket rumpa så Boyshort-modellen passar mig bäst då den framhäver det lilla jag har.

Trosorna är ”one size” och jag skulle nog säga att de passar storlek small till en liten large. De är ganska följsamma och har ett mjukt och elastiskt material. De är lite stora på mig men jag drar upp dem lite över höfterna vilket gör att de sitter bättre.

 

 

Panty Rebel - stimulerar alla dina sweet spots

Panty Rebel består som sagt av en snygg trosa men själva härligheten är ju det som gömmer sig inuti trosan – själva vibratorn. Vibratorn är en så kallad lay on vibrator som kan tas ut ur den lilla fickan i trosan som håller den på plats. Vibratorn är formad på ett sätt så den stimulerar både klitta, blygdläppar och själva slidöppningen. HUR BRA!? Den stimulerar nämligen hela området vilket göt att chansen för att få orgasm ökar. Så om du har svårt för att komma så är denna vibrator verkligen något för dig.

Du kan som sagt ta ut vibratorn och använda den som en vanlig klitorisvibrator. Både själv och med en partner.

Då vibratorn är tillverkad av ett silkeslent silikonmaterial känns det skönt mot huden och glider bra över dina sköna punkter.

 

 

Det blir extra skönt med glidmedel.

Vi rekommenderar att du använder glidmedel till de flesta sexleksaker. Det blir så mycket skönare samtidigt som du minskar risken för friktion, som kan ge irritation och infektioner.

Till Panty Rebel som är tillverkad av silikon bör du använda ett vattenbaserat glidmedel, eller ett silikonbaserat glidmedel ämnat för sexleksaker.

Mitt favoritglid är JO Organic NaturaLove som är ett vattenbaserat glidmedel med 95% ekologiska ingredienser. Det bästa med detta glid är att det är cruelty free, vilket jag tycker är minst lika viktigt som att det är giftfritt.

Det doftar diskret och finns i två dofter: vanilj och jordgubb.

 • Kompatibelt med alla slags sexleksaker och kondomer
 • Lätt att tvätta bort samt ger inga fläckar
 • Silkeslen konsistens
 • Ett bra val för dig som inte vill ha konserveringsmedel eller E-ämnen i kroppen
 • Ej testat på djur

Här kan du läsa om fördelarna med att använda ett giftfritt glidmedel.

Fjärrkontrollen ökar spänningen

Till vibratorn så medföljer en trådlös fjärrkontroll med en räckvidd på 10 meter. Vibratorn kan styras både via kontrollen och själva vibratorn så detta är en sexleksak med en massa möjligheter. Med fjärrkontrollen kan ni köra förspelet utomhus, till exempel på restaurang. Hur hett?! Kan hon hålla sig från att komma innan efterrätten? Kan hon hålla sig från att stöna allt för högt?

Vibratorn kan såklart användas när du onanerar på egen hand. Jag kan tycka att det är skönt att slippa hålla i vibratorn där nere och känner mig friare med kontrollen. Jag känner mig dessutom så snygg i trosorna att det blir en turn on bara det.

Gillar att fjärrkontrollen har ett greppbart handtag, vilket gör att jag inte tappar den när jag kommer vilket jag lätt gör med andra kontroller.

Så använder du Panty Rebel

Fäst vibratorn i trosan och sätt igång vibratorn med ON-knappen på antingen själva vibratorn eller på fjärrkontrollen. Använd gärna ett glidmedel, det blir så mycket skönare då.

Ladda vibratorn med den medföljande USB-kabeln. Ladda den i vägguttaget och inte i datorn eftersom den får bättre prestanda via vägguttaget.

Rengör vibratorn med en mild parfymfri tvål och ljummet vatten samt gärna en antibakteriell rengöring för sexleksaker.

Specifikationer:

 • 12 vibrationsnivåer
 • Uppladdningsbar
 • Stänktålig – kan rengöras men ej användas i duschen/badet
 • Trådlös fjärrkontroll
 • Bra kvalitet och perfekt passform
 • Kroppsvänligt material fritt från ftalater

 

 

 

 

Panty Rebel - yay or nay?

Alltså JA! Jag tycker att detta är en riktigt skön vibrator som kan användas till MYCKET! Jag kan ha den när jag onanerar och med en partner. Den gör förspelet way mycket mer hett och spännande och den kan användas in public. Utan att någon vet om det.

Ett stort plus är som sagt kontrollen som är lätt att hålla i samt designen som gör att 3 sköna punkter i underlivet stimuleras – klitta, slidöppning och blygdläppar.

Jag har provat den på restaurang, på bio, ute i parken och när jag och den jag haft förspel med varit i olika rum. Eftersom kontrollen har en räckvidd på 10 meter kan man vara i olika rum vilket ökar spänningen ytterligare.

Jag har provat alla trosmodeller och de är supersnygga allihopa och sitter bra. De känns kvalitativa och behåller både färg och form efter tvätt.

Jag gillar även att vibratorn inte har så mycket skarvar där bakterier kan fastna.

 

 

Fördelar:

 • Tyst och diskret
 • Stimulans av många sköna punkter samtidigt – ökad chans för orgasm
 • SÅ snygga trosor
 • Kan användas som en vanlig klitorisvibrator, utan trosorna
 • Fjärrstyrd
 • Uppladdningsbar – miljövänlig

 

Nackdelar:

 • Kan ej användas i badet eller duschen
 • Fjärrkontrollen kan ej laddas men håller i ca 3 år. Efter det kan man använda vibratorn utan kontroll

 

Skribent

Sara

Hej lovers, jag heter Sara och jag älskar att guida folk till ett bättre sexliv – vare sig det är med en partner eller på egen hand. Mitt mål är att förmedla att sex och onani är något naturligt som aldrig borde vara tabubelagt. Det ska vara skönt, roligt, utforskande och alltid på lika villkor.

I min blogg kan ni läsa om allt från hur man gör knipövningar, varför de flesta kvinnor behöver få klitorisstimulans för att få orgasm till tips på de skönaste samlagsställningarna. Ni hittar självklart även recensioner av mina favoritprodukter.

Don’t hate – masturbate!