13 sep
stimulansolja

Sara testar: stimulansolja

Jag har tidigare varit ganska skeptisk mot stimulansolja. Mest för att jag har en sådan känslig klitoris som gör ont vid för hård beröring. Jag tänkte att den skulle göra ännu mer ont om jag använde en stimulansolja som faktiskt gör den ännu mer känslig.

Därför har jag inte provat det tidigare.

 

När lusten tryter…

Men, när livet kom i fatt mig med trötthet, barn, städning och en lust som verkade lysa med sin frånvaro så bestämde jag mig för att prova.

Ni är nog många med mig som inte kan bli kåta efter en hel dag på jobbet, barn som kräver 150 % uppmärksamhet, matlagning och städning. Ibland behöver man lite hjälp på traven när man inte blir kåt.

 

Vad är stimulansolja?

Stimulansoljor innehåller ingredienser som ökar blodflödet till klitoris. Detta gör dig mer mottaglig för orgasm och orgasmen kan även bli starkare. De har ofta en värmande effekt men det finns även stimulansoljor med kylande effekt.

Ingredienserna i de olika oljorna och geléerna är olika från märke till märke och då jag är extremt noga med vad jag stoppar i mig och smörjer på huden så ville jag självklart prova en med så pass naturliga ingredienser som möjligt.

Vissa innehåller mentol som kan vara irriterande för huden och det kändes inte aktuellt.

 

Secret of love Orgasmgéle

Så, valet föll på Secret of Love från Icelandic Herbs. Ett företag som tillverkar produkter med 100% naturliga ingredienser med vårdande isländska örter. De använder inga som helst syntetiska konserveringsmedel eller kemikalier. Så, deras produkter känns helt trygga att smörja mina mest intima delar med.

Den motverkar dessutom vaginal torrhet vilket kan uppstå på grund av ålder, hormoner och stress. En extra bonus är även att den inte är djurtestad.

Secret of Love har fått höga poäng i både Expressen och Aftonbladet när kvinnor testat lusthöjande medel.

stimulansolja

 

Hur gör man?

Denna olja är egentligen mer som en gel och väldigt lätt att applicera. Jag pumpade ut några droppar och smorde in både blygdläppar och klitoris med. Redan efter några minuter kände jag en pirrande och värmande känsla i hela underlivet.

Först smekte jag mig med fingrarna men kände fort att jag skulle få mest effekt om jag använde en vibrator så jag plockade fram en av mina favoriter – Mia 2 från LELO. Den är så enkel och smidig och eftersom effekten kom så fort så ville jag ha en vibrator som inte behöver speciellt mycket förberedelse.

 

Hur känns det?

Jag fick välja den lägsta vibrationsstyrkan eftersom oljan gjort min klitoris extra känslig. Dock gjorde den inte ont som jag alltid trott att den skulle göra av stimulansoljor. Däremot fick jag en skön, varm och bultande känsla som gick upp ända till naveln. Det nästan ilande, på ett behagligt sätt. Det kändes ungefär som när man precis ska komma.

Orgasmen jag fick, och som kom ganska fort, kändes mer intensiv och mer långdragen. Den höll i sig mycket längre än vad jag är van vid. Jag tänkte nästan: hallå, tar det aldrig slut? Och sedan kom några små sköna ”efterskalv” – alltså små orgasmer.

 

Yay or nay?

Jag är helt klart positivt överraskad. Nu provade jag ju den ensam vid onani så jag är spänd på hur den känns vid samlag.För mig som är extra känslig är den verkligen toppen. Har du svårt att komma rekommenderar jag dig helt klart att prova en stimulansolja. Den doftar lite av kanel men doftar inte för starkt.

Secret of Love får även stora pluspoäng för sina naturliga ingredienser och för att flaskan är så lätt att använda med sin pump. Jag fick ut exakt den mängd jag ville ha och den kladdade inte.

 

Du som är gravid ska ej använda denna gel.

 

 

 

 

Skribent

Sara

Hej lovers, jag heter Sara och jag älskar att guida folk till ett bättre sexliv – vare sig det är med en partner eller på egen hand. Mitt mål är att förmedla att sex och onani är något naturligt som aldrig borde vara tabubelagt. Det ska vara skönt, roligt, utforskande och alltid på lika villkor.

I min blogg kan ni läsa om allt från hur man gör knipövningar, varför de flesta kvinnor behöver få klitorisstimulans för att få orgasm till tips på de skönaste samlagsställningarna. Ni hittar självklart även recensioner av mina favoritprodukter.

Don’t hate – masturbate!