25 sep
vibrerande analplugg

Sara testar: vibrerande analplugg

En vibrerande analplugg är något jag länge velat testa. Dels för att  jag älskar anal stimulans under oralsex och dels för att jag är nyfiken på var vibbarna kan ta mig. Vilken slags orgasm jag kan få av den extra stimulansen. Jag har experimenterat en del med vanliga butt plugs, utan vibrator, och tycker verkligen om det.

Jag är en av dem som inte tänder på analsex men ändå njuter av anal stimulans.

 

Vad är en analplugg?

Det är som det låter: en plugg för analen. En liten mindre ”dildo” formad för analen. I analen har vi extra känsliga nerver som ger njutning när de stimuleras. Män har dessutom sin prostatakörtel där, som kan ge sköna orgasmer vid stimulans. Analpluggar har oftast en ”stoppfot” som även fungerar som handtag. Stoppfoten gör att pluggen inte försvinner upp i analen.

Analpluggar finns i olika material och de vanligaste är tillverkade silikon. Det finns även analpluggar i glas och rostfritt stål, som kan kylas och värmas för en extra pirrande upplevelse.

Använd alltid sexleksaker ämnade för analen. Vanliga dildos kan som sagt försvinna upp då de inte har ett stopp nedtill.

Vilken vibrerande analplugg ska man välja?

De tidigare pluggar jag provat har varit både i jelly- och silikonmaterial och de i silikon värms gradvis upp av min min kroppsvärme och därför föll valet på en sådan. Jelly känns inte riktigt hälsosamt och då analen har många känsliga slemhinnor som lätt tar upp diverse gifter bör man vara noga med både vilka material och glidmedel man använde vid anala lekar.

Jag valde en ganska liten storlek då jag annars njuter mest av en vanlig tumme i rumpan och ville ha en i samma storlek, dock lite tjockare.

Tycker du om större saker kan du givetvis välja en större plugg.

Beroende på vad du är ute efter så finns det pluggar med både svaga och starka vibrationer. Har du inte provat innan är det kanske svårt att veta vilken du föredrar. Välj då en med flera olika inställningar så du kan prova dig fram.

Det finns dessutom vibrerande analpluggar med fjärrkontroll så du kan låta en partner styra din njutning.

Så använder du en vibrerande analplugg:

Jag laddade min vibrerande analplugg och rengjorde den sedan med en mild oparfymerad tvål och ljummet vatten. Jag lät den lufttorka och smorde sedan in den och analen med ett vattenbaserat glidmedel utvecklat för just anala lekar. Anledningen till att jag smorde in både och är för att analen inte har ett eget smörjsystem, som slidan, och behöver mycket glidmedel för att det inte ska göra ont och att det inte ska bli små spirickor i huden som i sin tur kan leda till infektioner.

I detta test hade jag faktiskt hjälp av min partner som gladeligen lade sig bekvämt ner i sängen och förberedde sig på att ge mig oralsex.

När jag var tillräckligt upphetsad förde han försiktigt in analpluggen och satte igång vibrationerna på lägsta nivån. Jag kände på en gång att det inte var tillräckligt och bad honom ”skruva upp volymen”.

 

Hur känns det?

Skillnaden mellan en vibrerande dildo och en vibrerande analplugg var, för mig personligen, ganska stor. Analen är ju som sagt extra känslig och jag fick en varm och ilande, på ett skönt sätt, känsla i hela underlivet som gick upp i höfterna och svanken. Även vid svaga vibrationer så kändes det ganska intensivt.

Jag fick nästan be min partner om att sluta slicka mig men han gillade det så mycket att han fortsatte och vips, så kom jag.

 

Yay or nay?

Det enda negativa med hela upplevelsen var att jag kom för fort. Om det nu kan vara något negativt? Det sa nästan pang, och så kom jag. Nästan lite snopet. Jag tyckte ändå att det var rejält skönt och kommer helt klart att fortsätta att använda min vibrerande analplugg. Både vid onani och med min partner.

Skribent

Sara

Hej lovers, jag heter Sara och jag älskar att guida folk till ett bättre sexliv – vare sig det är med en partner eller på egen hand. Mitt mål är att förmedla att sex och onani är något naturligt som aldrig borde vara tabubelagt. Det ska vara skönt, roligt, utforskande och alltid på lika villkor.

I min blogg kan ni läsa om allt från hur man gör knipövningar, varför de flesta kvinnor behöver få klitorisstimulans för att få orgasm till tips på de skönaste samlagsställningarna. Ni hittar självklart även recensioner av mina favoritprodukter.

Don’t hate – masturbate!