11 sep
womanizer 2go

Sara testar: Womanizer 2GO

Let’s face it – alla vill inte skylta med sina sexleksaker.  Många sexleksaker idag ser ut som penisar eller kaniner – alla vet vad de är och vad de används till. Ibland vill man kunna slänga ner sin vibrator i handväskan utan att den ska avslöja allt för mycket för omvärlden. Just därför föll jag för Womanizer 2GO – en pulsator för klitorisstimulans, formad som ett läppstift i en stilren design. Jag kan ha den ståendes framme, ha den i väskan – ja till och med gå runt med den i handen utan att någon ens anar vad den är.

 

womanizer 2GO

 

Vad är Womanizer 2GO?

Precis som andra modeller av samma märke stimulerar 2GO klitoris utan direkt beröring. Den revolutionerade tekniken Pleasure Air Technology® stimulerar istället klittan med hjälp av vakuum och lufttryck.

Den suger klitoris in och ut i ett mjukt munstycke och det känns ungefär som när någon suger på klitoris, under oralsex. I LOVE IT!

Har jag din uppmärksamhet nu? Ja, jag tänkte väl det.

 

Womanizer 2GO kan ge multipla orgasmer:

Eftersom Womanizer inte stimulerar din klitoris med direktkontakt så behöver du aldrig råka ut för överstimulans. När andra vibratorer vibrerar mot klitoris under en längre tid kan en slags bortdomnad känsla uppstå och det hämmar din orgasm. Med en Womanizer slipper du den bortdomnade känslan och kan få flera orgasmer på raken. Amazing va?!

 

Så använder du din Womanizer 2GO:

Placera munstycket över/runt om klitoris och sätt igång vibrationerna på lägsta nivån. När du hittat just din sköna punkt behöver du inte röra din Womanizer, den gör jobbet åt dig. Öka nivån på pulseringarna (knappen på undersidan av pulsatorn) tills du känner ett sug/pirr i klitoris. Enjoy!

Det är verkligen inte svårare än så, med 2Go-modellen.

Jag tycker det är extra skönt om jag korsar benen lite, under tiden jag stimulerar mig själv med Womanizer 2GO. Det blir nästan som att pulseringarna går ut i hela underlivet då.

Specifikationer

 • Material: medicinsk superlent silikon & ABS
 • Längd: 13 cm
 • Diameter: 3 cm
 • Hårdhet: mjukt munstycke, hårt skaft
 • Vattentät: kan användas i duschen men ska ej sänkas ned helt i vatten
 • Uppladdningsbar – laddare ingår
 • 6 pulseringsnivåer – från mild till ganska stark
 • Håller ca 3 timmar på ett fulladdat batteri

 

Womanizer 2GO – yay or nay?

Jag ju testat de flesta modeller inom ”klitorissugare” och denna modell har blivit en av mina favoriter! Det är nästan så jag vill ha den i alla färger bara för att. Ok, den lär aldrig bli misstagen för ett läppstift då den är way mycket större men den är bara så fin! Jag skulle nog snarare säga att den påminner om en parfymflaska, än ett läppstift.

Inte ens mina nyfikna barn på 3 och 5 har gett den uppmärksamhet trots att den stått på hyllan ovanför deras Playstation. No mom shaming please 🙂

Det jag gillar med denna modell, jämfört med de andra modellerna, är att den lägsta styrkenivån är väldigt mild. För mig som har en extra känslig klitta är detta toppen. I början måste min klitoris nämligen värmas upp,sakta men säkert, innan den ”går igång”. Är styrkan för stark så får jag bara ont. Så, detta är verkligen en ”feature” som passade mig.

För mig som är småbarnsmamma och har väldigt lite egentid och vill ha ett snabbt men riktigt skönt resultat är den en vinnare! Eftersom jag dessutom har svårt att få orgasm – jag måste komma i rätt stämning, inte vara trött och behöver ändå ganska lång tid på mig är jag mycket nöjd med Womanizer 2GO eftersom den fick mig att komma på bara några minuter.

Munstycket på denna modell har lite bredare kanter och har ett större hål än de andra modellerna. Jag tycker att detta gjorde att det var lättare att ”hitta rätt” – klitoris liksom lirkade sig själv in i rätt position i mynningen.

 

Fördelar:

 • Så damn cute!
 • Lätt att hålla i
 • Ger multipla orgasmer
 • Inget glidmedel behövs

Nackdelar:

 • Låter en del men så fort munstycket kommer i kontakt med klitoris blir den tystare
 • Styrkenivåerna styrs med enbart en knapp

 

Att den enbart har en knapp till att minska eller öka styrkan på pulseringarna trodde jag skulle vara ett större problem än det faktiskt var. Med denna modell tyckte jag faktiskt att det var ganska smidigt.

 

womanizer 2go

 

Let’s just say, 1 minute orgasm anyone?

 

 

 

 

Skribent

Sara

Hej lovers, jag heter Sara och jag älskar att guida folk till ett bättre sexliv – vare sig det är med en partner eller på egen hand. Mitt mål är att förmedla att sex och onani är något naturligt som aldrig borde vara tabubelagt. Det ska vara skönt, roligt, utforskande och alltid på lika villkor.

I min blogg kan ni läsa om allt från hur man gör knipövningar, varför de flesta kvinnor behöver få klitorisstimulans för att få orgasm till tips på de skönaste samlagsställningarna. Ni hittar självklart även recensioner av mina favoritprodukter.

Don’t hate – masturbate!