06 mar
sexställning

Sara tipsar: veckans hetaste sexställning

Ibland kan jag känna att sexet blir lite slentrian. Inte att det inte är skönt men att jag kör samma ställningar varje gång, suger på samma sätt, rör mig på samma sätt – ja ni fattar. Det blir ungefär som med kläder – jeans och ett svart linne känns som ett säkert kort som jag känner mig bekväm i så jag klär mig i det varje dag. Jag tar lite olika koftor eller blusar över bara. Så gör jag med sexet också, jag använder kanske ett annat glidmedel ibland bara för att variera mig lite. Jag har med andra ord blivit lite för bekväm och ja…. tråkig.

Jag satte mig därför och började googla fram olika sexställningar som jag provade och yay, vad kul jag/vi hade. Här tänkte jag visa och förklara den sexställning som jag gillade mest och som var skönast:

 

 

 

Tänk reverse cowgirl med en upp och ned-twist. Den kan se lite ”bökig” ut men ligger man rätt så är det faktiskt riktigt bekvämt och man kan få till en djup penetration och intensiv A-punktstimulans. Yay liksom! Läs mer om A-punkten längre ner…

Har skrivit denna guide utifrån ett heteroperspektiv med ställningen funkar så klart för alla (vid tjej/tjej funkar det med en flexibel strap-on till exempel).

 

Så gör ni:

Hon ligger på rygg i sängen, golvet eller var ni än väljer att vara. Jag tycker dock att ett halvmjukt underlag funkar bäst. Hennes ben ska vara böjda och peka snett uppåt och vila på hans rumpa. Ett litet tips från coachen att att smörja in fötterna med en skön massageolja och ge honom lite body to body massage – fötter mot rumpa.

Han ligger med överkroppen mot underlaget och höjer sina höfter som han vilar mot hennes rumpa. Han kan ta hjälp av armarna för att lyfta underkroppen upp och ned.

 

Varför är den så skön?

Han ligger i en perfekt ställning för att kunna penetrera henne riktigt riktigt djupt utan att behöva anstränga sig allt för mycket. Ställningen gör ju även, som jag skrev tidigare, att hennes A-punkt stimuleras. Eftersom man kommer så nära varandra i den här ställningen kan han rotera lite med höfterna när han är djupt inne i henne för att stimulera klittan med sitt bäcken.

 

Testa också:

Hon har lätt att komma åt både sin egen klitta och hans pung i denna ställning. Prova att addera en klitorisvibrator som hon kan stimulera sig själv med under sexet. De flesta tjejer måste ju få klitorisstimulans för att komma. Min favorit är Womanizer som finns i flera storlekar, former och prisklasser. Varför gillar jag just Womanizer? Jo, de stimulerar klittan med lufttryck, istället för stimulans med vibrationer rakt på klittan. Det är nästan helt omöjligt att INTE komma med en Womanizer.

 

 

Lite mer fakta om Womanizer:

Det känns ungefär som att få oralsex. Fast bättre! Och, har du som jag ganska svårt att komma så är denna form av stimulans fantastisk! Det brukar normalt ta ungefär en halvtimme för mig att komma vid onani. Om jag ens kommer. Först måste jag vara helt avslappnad vilket är svårt då jag har småbarn, jobb och ett hem att ta hand om och dessutom måste jag komma i rätt stämning med en porrfilm och sen, om jag har tur, kanske jag lyckas komma.

Men, första gången jag provade Womanizern kom jag efter 45 sekunder. Nej, jag skojar inte. Det är helt sant! Jag blev själv extremt förvånad och nästan lite chockad. Det var dessutom en mycket kraftigare och skönare orgasm och jag fick två små ”efterskalv” efter.

Det finns som sagt lite olika modeller av Womanizer.  Alla går dock ut på samma sak och har ett munstycke av silikon som läggs runt om klitoris. Du kommer att känna med det samma när vibratorn hittat rätt punkt och efter det behöver du inte ens röra den då den gör jobbet åt dig med hjälp av pulseringar av luft som sugs in och stöts ut genom munstycket.

 

Oh, don´t forget:

Prova även att smörja in hans pung med en skön massageolja eller glidmedel och massera den under sexet. Många män älskar det! Go gentle dock eftersom pungen är känslig.

 

Så blir det ännu skönare:

Båda (eller en av er) kan använda en analplugg för att öka njutningen… det blir liksom en explosion av olika erogena zoner som blir stimulerade samtidigt. Glöm inte att smörja in pluggen med ett extra tjockt glidmedel innan ni sätter in den eftersom analen inte har något eget smörjsystem som slidan har. man kan alltså inte bli våt i analen, även om man är superkåt. Man kan bli mer avslappnad där efter en orgasm dock.

 

 

Ok, jag lovade att berätta mer om A-punkten:

A-punkten är granne med G-punkten och är egentligen inte en punkt utan ett område, precis som även G-punkten är. Du hittar A-punkten på främre slidväggen, framför livmodertappen. Den är ganska svår att stimulera på egen hand så antingen kan du använda en lång dildo med böjd topp eller be din partner hjälpa dig genom att fingra mellan livmodertapp och mage tills du känner hur det ilar )på ett skönt sätt).

A-punkten kräver ganska mycket massage och hårt tryck men det är helt klart mödan värd för det kan ge dig helt amazing och multipla orgasmer. Orgasmerna kommer långt inifrån kroppen och känns mer djupa och mer intensiva än klitorisorgasmer. Du blir dessutom extra våt när detta område masseras.

 

 

 

 

 

Skribent

Sara

Hej lovers, jag heter Sara och jag älskar att guida folk till ett bättre sexliv – vare sig det är med en partner eller på egen hand. Mitt mål är att förmedla att sex och onani är något naturligt som aldrig borde vara tabubelagt. Det ska vara skönt, roligt, utforskande och alltid på lika villkor.

I min blogg kan ni läsa om allt från hur man gör knipövningar, varför de flesta kvinnor behöver få klitorisstimulans för att få orgasm till tips på de skönaste samlagsställningarna. Ni hittar självklart även recensioner av mina favoritprodukter.

Don’t hate – masturbate!