27 aug
Ex on the beach Julia med en Womanizer

Se när Julia Markham lånar ut sin Womanizer till sin kompis

Orgasmgaranti när den är som bäst...

När Julia Markham klev in i Ex On The Beach igen tog hon med sin sin Womanizer Premium som hon fått av oss. varken Julia (eller jag) vill åka någonstans utan den nämligen. Hennes väninna Isabelle blev supernyfikna eftersom de hört all about Womanizer och ville prova den. Här kan ni se vad som hände – kom hon, kom hon inte?!

 

I detta inlägg kan ni läsa mer om Womanizer Premium – hur den känns, hur den används och ja, hur jäkla awesome den är!

Skribent

Sara

Hej lovers, jag heter Sara och jag älskar att guida folk till ett bättre sexliv – vare sig det är med en partner eller på egen hand. Mitt mål är att förmedla att sex och onani är något naturligt som aldrig borde vara tabubelagt. Det ska vara skönt, roligt, utforskande och alltid på lika villkor.

I min blogg kan ni läsa om allt från hur man gör knipövningar, varför de flesta kvinnor behöver få klitorisstimulans för att få orgasm till tips på de skönaste samlagsställningarna. Ni hittar självklart även recensioner av mina favoritprodukter.

Don’t hate – masturbate!