Sexkudden, som kan ge dig bättre sex i nya positioner

Sexkudden som hjälper dig att ligga på nya och skönare sätt.

Ibland kan det kännas bökigt att ligga, då man inte får till någon bra ställning/ligger för lågt eller bara inte ligger bekvämt. Då kan man ta en sexkudde till hjälp. För min del så känns det ibland som om jag ska flyga ur sängen och det tar lite udden av njutningen. Man kan inte helt koncentrera sig på att ha de skönt. Dessutom vill jag upp med höfterna så han kan tränga in i mig riktigt djupt. Att bulla upp kuddar under hjälper inte alltid då det blir vingligt och ostabilt.

Sexkudden i detta fall har dessutom handtag så man kan hålla i sig för bättre stabilitet. Sist jag använde kudden satte han på han mig på ett bord som var lite för lågt. Jag la mig på kudden, både på rygg och på mage och han kom åt och kunde köra på utan att få ont i knän eller mjölksyra i benen. Materialet är även glidsäkert så du håller dig på plats. Jag tycker att materialet är superskönt mot bröstvårtorna, en liten extra krydda och det tackar man ju inte nej till.

I och med att den är uppblåsbar är den lätt att packa ned och ta med, till exempel på en skön romantisk weekend. Något som för övrigt behövs i all vardagsstress med småbarn, städning, matlagning och jobb. Unna er och ert förhållande håller längre! 🙂

Klicka på bilden för mer information om vår uppblåsbara sexkudde.

Sexkudden som hjälper dig att ligga

Skribent

Sara

Hej lovers, jag heter Sara och jag älskar att guida folk till ett bättre sexliv – vare sig det är med en partner eller på egen hand. Mitt mål är att förmedla att sex och onani är något naturligt som aldrig borde vara tabubelagt. Det ska vara skönt, roligt, utforskande och alltid på lika villkor.

I min blogg kan ni läsa om allt från hur man gör knipövningar, varför de flesta kvinnor behöver få klitorisstimulans för att få orgasm till tips på de skönaste samlagsställningarna. Ni hittar självklart även recensioner av mina favoritprodukter.

Don’t hate – masturbate!