12 mar
womanizer

Vad är en Womanizer?

Har du också hört talas om Womanizer men inte alls förstått vad den går ut på? Den ser ju helskum ut och vadå lufttryck? På klitoris? Gör inte det ont?

Ja, vad är egentligen en Womanizer?

För er som inte alls hört talas om den innan kan jag berätta att det är en revolutionerande vibrator för klitorisstimulans. Till skillnad från de flesta andra stimulatorer som placeras rakt på klitoris stimulerar Womanizer genom pulseringar av luft som sugs in och stöts ut genom mynningen och placeras runt klitoris,  utan direkt beröring av själva klitoris.

 

womanizer

Låter det fortfarande lite abstrakt?

Det känns ungefär som att få oralsex. Fast bättre! Och, har du som jag ganska svårt att komma så är denna form av stimulans fantastisk! Det brukar normalt ta ungefär en halvtimme för mig att komma vid onani. Om jag ens kommer. Först måste jag vara helt avslappnad vilket är svårt då jag har småbarn, jobb och ett hem att ta hand om och dessutom måste jag komma i rätt stämning med en porrfilm och sen, om jag har tur, kanske jag lyckas komma.

Men, första gången jag provade Womanizern kom jag efter 45 sekunder. Nej, jag skojar inte. Det är helt sant! Jag blev själv extremt förvånad och nästan lite chockad. Det var dessutom en mycket kraftigare och skönare orgasm och jag fick två små ”efterskalv” efter.

Hur använder man den då?

Det finns lite olika modeller av Womanizer.  Alla går dock ut på samma sak och har ett munstycke av silikon som läggs runt om klitoris. Du kommer att känna med det samma när vibratorn hittat rätt punkt och efter det behöver du inte ens röra den då den gör jobbet åt dig med hjälp av pulseringar av luft som sugs in och stöts ut genom munstycket.

Om du ändå inte är helt övertygad.

The Buzzfeed” gjorde en undersökning med 3 olika kvinnor med 3 olika sexuella förutsättningar som skulle försöka komma på bara 3 minuter, med en Womanizer. Alla 3 lyckades komma och de älskade dessutom designen.

Här tipsar dessutom sexologen Linn Heed om Womanizern på Tv4 Nyhetsmorgon.

 

 

Skribent

Sara

Hej lovers, jag heter Sara och jag älskar att guida folk till ett bättre sexliv – vare sig det är med en partner eller på egen hand. Mitt mål är att förmedla att sex och onani är något naturligt som aldrig borde vara tabubelagt. Det ska vara skönt, roligt, utforskande och alltid på lika villkor.

I min blogg kan ni läsa om allt från hur man gör knipövningar, varför de flesta kvinnor behöver få klitorisstimulans för att få orgasm till tips på de skönaste samlagsställningarna. Ni hittar självklart även recensioner av mina favoritprodukter.

Don’t hate – masturbate!