16 jan
kvinna sitter i sängen och är ledsen över att hon inte blir kåt.

Hjälp, jag blir inte kåt!

Jag fortsätter på samma tema som i förra inlägget där den stressade småbarnsmamman hade svårt att hitta ro för att bli kåt – alltså vardagsproblem när det gäller sex, lust och onani. Vi har nog alla känt oss allt för stressade, trötta eller bara misspeppade för att bli kåta någon gång. Sen finns det ju en hel del andra faktorer så som ålder, graviditet, klimakteriet, mediciner – ja, det finns så mycket som kan smyga sig in och störa vår lust. Vi blir inte kåta, vi vill inte ligga, våra partners blir sura/besvikna… Känner ni igen er?

 

 

Att ha sex är viktigt för både hälsan och förhållandet men vad ska man göra när man bara inte vill? Hur blir man kåt igen?

Till att börja med vill jag lugna er med att det finns väldigt mycket man kan ta till hjälp. Små medel som kan göra underverk för en kvinna som tappat lusten (och ni män, var inte ledsna. Jag kommer hjälpa er i ett annat inlägg, mycket snart!)

Till att börja med vill jag rekommendera er att röra på er lite mer, få extra mycket dagsljus varje dag och att dricka mycket vatten. Detta är inte svårt att få till men kommer hjälpa er väsentligt. Äter du inte bra kanske du även måste lägga om kosten lite – ta bort mättade fetter, ät mer frukt, grönt och fibrer. Långsamma kolhydrater är bättre än snabba.

Sedan har vi stimulansoljor…. Jag älskar dem. Det är små droppar som gnids in lite lätt på klitoris och som får blodet att strömma till och gör klittan varm, tingande, bultande och redo för smek. Dessa oljor gör det även lättare för dig att få orgasm. Jag använder dem både vid onani och under sex. Min favorit är ON. Dels för att den är så effektiv och snabbverkande och dels för att den inte innehåller något skadligt utan är baserat på mandelolja och kanelextrakt. man ska vara noga med vad man smörjer på kroppen och speciellt på de mest intima delarna.

 

 

Ibland behöver jag ändå en liten energi-boost och då tar jag en dos Ladyagra. De gör mig både kåt och pigg. De är baserade på naturliga örter så de känns helt säkra att ta och jag tycker att de fungerar riktigt bra. De gör mig pigg på ett bra sätt utan att jag blir  överaktiv.

 

/Sara

 

Skribent

Sara

Hej lovers, jag heter Sara och jag älskar att guida folk till ett bättre sexliv – vare sig det är med en partner eller på egen hand. Mitt mål är att förmedla att sex och onani är något naturligt som aldrig borde vara tabubelagt. Det ska vara skönt, roligt, utforskande och alltid på lika villkor.

I min blogg kan ni läsa om allt från hur man gör knipövningar, varför de flesta kvinnor behöver få klitorisstimulans för att få orgasm till tips på de skönaste samlagsställningarna. Ni hittar självklart även recensioner av mina favoritprodukter.

Don’t hate – masturbate!