21 jan
realistisk dildo

Sara testar: realistisk dildo

När jag bestämde mig för att testa en realistisk dildo så föll valet på en av våra nyheter: Ultra realistic dildo Dual Density från märket Dream Toyz. Att jag valde just denna beror på att den är tillverkad av medicinskt silikon – vilket är kroppssäkert.

Många realistiska dongar/dildos är tillverkade av olika plastmaterial med mjukgörare så kallade ftalater, vilket inte alls är speciellt nyttigt för vaginans känsliga slemhinnor.

Tips! Läs vårt inlägg ”ftalatfria sexleksaker”.

 

Dual Density – känns som en riktig penis.

Just denna modell har ett ”dual density- skaft vilket innebär att den har en lite hårdare, men ändå flexibel, kärna och en realistisk och mjuk yta – precis som en riktig erigerad penis. Då den är så flexibel kan den användas i alla möjliga sexställningar – till skillnad från många andra dildos idag, som har ett hårdare skaft.

Den har dessutom en riktigt stark sugkopp vilket gör att jag kan sätta fast den på en stol, på väggen i duschen eller var jag nu väljer att njuta, för stunden. En sugkopp gör att det är lättare att variera ställningar som gör onanistunden lite mer äventyrlig.

Sugkoppen gör att den dessutom kan användas analt då sugkoppen då fungerar som en ”stoppfot”. Leksaker som används analt bör alltid ha ett slags stopp i botten då de annars lätt kan försvinna upp i analen.

 

Vad är det som är så nice med en realistisk dildo?

Eleganta sexleksaker i all sin ära – men ibland vill man känna känslan av en riktig penis. Ådrorna som masserar slidans inre, ollonet som penetrerar hålet – ja ni fattar… särskilt under de perioder jag varit singel så längtar jag efter riktiga äkta penisar. Jag vill kunna blunda och fantisera att det är en riktig man som sätter på mig (ursäkta uttrycket) när jag onanerar. Och det kan jag med en realistisk dildo.

Jag tycker även att de slinker in lättare än andra sexleksaker – kanske just för att det är meningen att en riktig penis ska penetrera slidan. De liksom följer min inre anatomi.

 

Realistisk dildo – yay or nay?

Det beror så klart på vad man är sugen på men när du längtar efter en riktig man (det vill säga en riktig penis) är de helt awesome. Bara det att jag kan sätta den på en stol och rida den eller sätta fast den på väggen och bli tagen bakifrån gör att jag inte längtar efter en man lika mycket, när jag är singel och upphetsad.

De små modellerna är dessutom riktigt sköna när jag vill använda en analplugg – vilket jag gärna vill under oralsex. Även här blir känslan bättre eftersom den känns som en äkta penis (nu har jag skrivit penis säkert 100 gånger i denna text, haha).

Denna modell vibrerar inte men personligen tycker jag mest om vibrationer när det gäller klitorisstimulans. Det finns så klart realistiska dildos som vibrerar. Här hittar ni hela vårt utbud av realistiska dildos.

 

Skönare med glidmedel!

Ett glidmedel är toppen – både vid onani och sex. Det minskar friktion som kan leda till svampinfektioner bland annat. Över lag tycker jag att det även blir mycket skönare med ett riktigt bra glidmedel.

Till sexleksaker av silikon är det viktigt att använda ett vattenbaserat glidmedel då olje- eller silikonbaserade kan förstöra materialet.

Mitt favoritglid är JO Organic NaturaLove som är ett vattenbaserat glidmedel med 95% ekologiska ingredienser. Det bästa med detta glid är att det är cruelty free, vilket jag tycker är minst lika viktigt som att det är giftfritt.

Det doftar diskret av naturliga aromämnen.

  • Kompatibelt med alla slags sexleksaker och kondomer
  • Lätt att tvätta bort samt ger inga fläckar
  • Silkeslen konsistens
  • Ett bra val för dig som inte vill ha konserveringsmedel eller E-ämnen i kroppen
  • Ej testat på djur

Tips! Läs vårt inlägg ”Därför bör du använda ett giftfritt glidmedel”!

 

Saras heta tips…

Mitt skönaste  tips när det kommer till en realistisk dildo är att använda den under oralsex. Att bli slickad samtidigt som jag blir penetrerad av en ”äkta” penis är to die for. SÅ skönt!

 

 

 

 

Skribent

Sara

Hej lovers, jag heter Sara och jag älskar att guida folk till ett bättre sexliv – vare sig det är med en partner eller på egen hand. Mitt mål är att förmedla att sex och onani är något naturligt som aldrig borde vara tabubelagt. Det ska vara skönt, roligt, utforskande och alltid på lika villkor.

I min blogg kan ni läsa om allt från hur man gör knipövningar, varför de flesta kvinnor behöver få klitorisstimulans för att få orgasm till tips på de skönaste samlagsställningarna. Ni hittar självklart även recensioner av mina favoritprodukter.

Don’t hate – masturbate!